• Отпътуванията се връщат на обичайното място - пл. храм-паметник Александър Невски, началото на ул. Оборище. *Отпътуване за Дидим - 08.09. - 13.00 ч от София, 14.00 ч от Златица, 14.15 ч от Пирдоп - автогара.*12.10. - Екскурзия до Дуръс, Албания - скритата перла на Европа, Потвърдена.

Еднодневни екскурзии

Еднодневна екскурзия до гр. Делчево, Северна Македония
Маршрут: София – Благоевград – Делчево – София

Продължителност: 1 дни

Транспорт: Автобус

Дати: 07.10.2023 г.


от: 49  лв.
Програма
Цени
Важно е да знаете
Тази програма е една прекрасна възможност да бъдат открити красиви и сравнително малко познати места в Източната част на Република Северна Македония. Предлагаме ви това пътуване, надявайки се да прекарате приятни часове в красивото градче Делчево, да станете част от съботния пазарен ден и да споделим вкусен обяд в ресторант на брега на река Брегалница! На добър път!

Програма:
Маршрут на пътуването: София – Благоевград – Делчево – София
Отпътуване от София в 07.00 ч. от пл. храм-паметник „Александър Невски”. Пътуване по автомагистрала „Струма”.
Попътна кафе пауза. Преминаване в Р. Северна Македония през ГКПП Логодаж (Станке Лисичково), намиращо се на 23 км от Благоевград. Пристигане в град Делчево; свободно време за разходка и оглеждане на големия съботен пазар, от който можем да си купим ориз или пък вкусната македонска урда (извара).
  • В 12.00 ч местно време – отправяне към ресторанта на хотел Македония, където имаме обяд по меню – салата, плескавица с гарнитура, десерт, вкл. вода/ безалкохолна напитка.
В ранния следобяд отпътуване за България; пристигане в София привечер. Край на програмата.