• До 13.02 сме на разположение по телефона и онлайн. Заповядайте в офиса ни от 14.02 *24.02. - Турция - Одрин с една нощувка, петъчен и съботен пазар, потвърдено настаняване в централната градска част, на пешеходно разстояние от покрития пазар, джамията селимие и пешеходната търговска улица; цена 125 лв; *04.03. - Сърбия - двудневна екскурзия в Ниш, настаняване в хотел Видиковац за една нощувка със закуска и вечеря с вкл напитки и жива музика, цена: 165 лв; *21.09. - Турция - Кападокия, автобусна екскурзия, 7 дни, 5 нощувки със закуски и вечери, цена: 494 лв. на човек за записване до 31.03.

Екскурзии в Сърбия

Сръбска Нова година в Ниш
Маршрут: София-Калотина-Ниш-Димитровград-София

Продължителност: 2 дни / 1 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати:


от: 155  лв.
Програма
Цени
Важно е да знаете
Празнуване на сръбската Нова година в Ниш

Ден 1:
13.01.2023 г. : Отпътуване от София в 07:30 ч. от пл. храм-паметник Александър Невски по маршрут: София - Пирот - Ниш. Преминаване през ГКПП Калотина, спирка за кафе на заведение непосредствено след преминаване на границата. Продължаване по маршрута и спиране в
Пирот
за около час и половина -разглеждане на Крепостта, разходка до местния пазар и време за кафе. Продължаване по маршрута и пристигане в
Ниш;
Разглеждане на централната градска част: Площадът на Освободителите, Нишката крепост, централната пешеходна улица "Обреновичева", Казанджийското сокаче. Настаняване в хотела. Свободен следобяд. В 19.30 ч. сръбско време начало на Празничната вечеря с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

Ден 2:
14.01.2023 г. - Закуска в ресторанта на хотела. Преди обяд освобождаване на хотела и отпътуване за България; престой в
Димитровград
за пазаруване и късен обяд. Пристигане в София привечер.
  • Свободни места за настаняване в Prenociste Cair, на 800 метра от хотел Crystal Ice. Настанените в Cair ще имат закуска и празнична вечеря с цялата група в ресторанта на хотел Crystal Ice.