Балнео и СПА хотели

Балнеолечебен пакет в хотел Царска баня
Маршрут: София-Баня, Карловско-София

Продължителност: 2 дни / 1 нощувки

Транспорт: Собствен транспорт

Дати: 02.10.2020 - 02.10.2021 г.


от: 70  лв.
Програма
Цени
Важно е да знаете
Погрижете се за Вашето здраве и посетете хотел Царска баня 2 зв. в град Баня, Карловско. Използвайте възможността да релаксирате с БАЛНЕОЛЕЧЕБЕН ПАКЕТ за профилактика и възстановяване.

Хотел “Царска баня” се намира в гр. Баня, обл. Пловдив е луксозен целогодишен балнеохотел и СПА , който се намира в прегръдката на Средногорският Балкан на 170 км от гр. София и на 49 км от гр. Пловдив. Характерният за района мек и приятен климат, прекрасните паркове и минерални извори превръщат селището в предпочитано място за почивка и профилактика на многобройни здравословни проблеми. Хотелът е със съвременен и непретенциозен дизайн, отлично обслужване и кухня, уникален СПА център и център за физикална и рехабилитационна медицина със собствен минерален източник, който е с температура на водата 51 градуса и разнообразни релаксиращи и лечебни терапии, богато озеленен градски парк, ограждащ комплекса.
Царска баня разполага с 27 единични и двойни стаи и 3 апартамента, обзаведени стилно, комфортно и практично. Комплексът предоставя всички необходими удобства както за релакс, така и за организиране на различни по вид мероприятия. Удоволствие за бизнес клиентите е провеждането на фирмени срещи, призентации, пресконференции, обучения и семинари в Модерната конферентна зала оборудвана с необходимия клас техника. Капацитетът на залата е 100 човека.
Царска Баня разполага и с четири футболни игрища.

Двойна стая
  • Екстри: Wi-Fi, Баня, Кабелна телевизия, Климатик, Плазмен телевизор, Санитарен възел, Сушилник, Тераса, Хладилник
  • Изглед: Северно и южно изложение
  • Размер: 20m²
  • Вид легло: Двойно лего
  • Възрастни: 2
  • Деца: 3