Ранни записвания

Нова година във Върнячка баня в Хотел ТОНАНТИ 5 зв.
Маршрут: София - Калотина - Ниш - Върнячка баня - София

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Транспорт: Собствен транспорт

Дати: 30.12.2019 г.


от: 725  лв.
Програма
Цени
Важно е да знаете
Зимните празници наближават...
Какво по-хубаво да посрещнете Новата година сред прекрасната природа на най-известния сръбски СПА курорт, хубава кухня, отлично обслужване и чудесна компания. И всичко това може да се случи ако изберете една от нашите оферти.

Върнячка баня е курортен град и община в Рашки окръг, Централна Сърбия. Градът е разположен край река Западна Морава. Населението му е близо 16 хил. жители. Върнячка баня е селище от 19 век. Намира се в подножието на планината Гоч, в близост до Западна Морава (Сръбска Морава), на границата между Поморавието и района на Кралево в Рашка, но етнографски и исторически влиза в границите на Расинско, т.е. Крушевско.
Град Тръстеник отстои на 7 км, областният град Кралево – на 27 см, Крушевац – на 34 км, Ниш – на 125 км, столицата Белград – на 200 км.
От север курортния град е защитен от ветровете посредством масива на Гледачките планини. Надморската височина варира от 220 до 300 м. Климатът във Върнячка баня е умереноконтинентален, като зимата е мека и снежна, а лятото – хладно със свежи утрини и лек ветрец от планината, което създава на мястото идеални условия за развитие на курортна дейност. Във Върнячка баня има 7 минерални извора. Тези благоприятни условия правят курортния град предпочитана целогодишна дестинация. Заповядайте на това пътуване с нас, за да се уверите лично!

ЦЕНИТЕ СА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

ПРОГРАМА ЗА ПОЛЗВАЩИТЕ АВТОБУС

30.12.,
07.30 часа отпътуване от София, пл. Храм-паметник Александър Невски, началото на ул. Оборище; пътуване по маршрута и преминаване през ГКПП Калотина; първа спирка за почивка, кафе или ранен обяд и разглеждане на забележителностите на град Ниш – престой ок 2 часа. Продължаване по маршрута, пристигане във Върнячка баня и настаняване в избрания хотел. Свободно време, първа услуга – вечеря.
31.01.,
07.30 – 10.00 часа закуска в хотела; един час сити тур – за настанените в хотелите, където е включена услугата в пакетната цена; вечерта – гала вечеря за посрещане на Новата година.
01.01.,
07.30 – 10.00 часа закуска в хотела; свободен ден за разглеждане на курортния град и релакс в СПА центъра на избарния хотел; вечерта – гала вечеря в хотела.
02.01.,
07.30 – 10.00 часа закуска в хотела; освобождаване на хотела и в 11.00 часа отпътуване за България. Попътно разглеждане на Крушевац, който през 1387г. е бил столица на владенията на княз Лазар. Разглеждане на централния площад с паметника на героите от битката на Косово поле през 1389 г., паметникът на Мира, Църквата "Св. Георги", Археологическия парк “Лазарев град”, паметниците на Филип Вишнич – слепият гуслар-поет и Св. Княз Лазар, един от най-почитаните сръбски светци. Посещение на цървата „Лазарица”, изградена в периода 1378-1380 от княз Лазар. Свободно време ок 1 час за обяд. Продължаване по пътя за България. Прибиране в София късно вечерта.
Посочените часове са в местно време.

New!! Luxury collection! Хотел ТОНАНТИ 5 * -
най-новия хотел в курорта, уникална СПА зона, 150 луксозни помещения – стаи и апартаменти, два ресторанта, конферентна зала, лоби бар, рецепция.