• До 13.02 сме на разположение по телефона и онлайн. Заповядайте в офиса ни от 14.02 *24.02. - Турция - Одрин с една нощувка, петъчен и съботен пазар, потвърдено настаняване в централната градска част, на пешеходно разстояние от покрития пазар, джамията селимие и пешеходната търговска улица; цена 125 лв; *04.03. - Сърбия - двудневна екскурзия в Ниш, настаняване в хотел Видиковац за една нощувка със закуска и вечеря с вкл напитки и жива музика, цена: 165 лв; *21.09. - Турция - Кападокия, автобусна екскурзия, 7 дни, 5 нощувки със закуски и вечери, цена: 494 лв. на човек за записване до 31.03.

Екскурзии в Сев. Македония

Еднодневна екскурзия до гр. Делчево, Северна Македония
Маршрут: София – Благоевград – Делчево – София

Продължителност: 1 дни

Транспорт: Автобус

Дати:


от: 49  лв.
Програма
Цени
Важно е да знаете
Тази програма е една прекрасна възможност да бъдат открити красиви и сравнително малко познати места в Източната част на Република Северна Македония. Предлагаме ви това пътуване, надявайки се да прекарате приятни часове в красивото градче Делчево, да станете част от съботния пазарен ден и да споделим вкусен обяд в ресторант на брега на река Брегалница! На добър път!

Програма:
Маршрут на пътуването: София – Благоевград – Делчево – София
Отпътуване от София в 07.00 ч. от пл. храм-паметник „Александър Невски”. Пътуване по автомагистрала „Струма”.
Попътна кафе пауза. Преминаване в Р. Северна Македония през ГКПП Логодаж (Станке Лисичково), намиращо се на 23 км от Благоевград. Пристигане в град Делчево; свободно време за разходка и оглеждане на големия съботен пазар, от който можем да си купим ориз или пък вкусната македонска урда (извара).
  • В 12.00 ч местно време – отправяне към ресторанта на хотел Македония, където имаме обяд по меню – салата, плескавица с гарнитура, десерт, вкл. вода/ безалкохолна напитка.
В ранния следобяд отпътуване за България; пристигане в София привечер. Край на програмата.