• До 13.02 сме на разположение по телефона и онлайн. Заповядайте в офиса ни от 14.02 *24.02. - Турция - Одрин с една нощувка, петъчен и съботен пазар, потвърдено настаняване в централната градска част, на пешеходно разстояние от покрития пазар, джамията селимие и пешеходната търговска улица; цена 125 лв; *04.03. - Сърбия - двудневна екскурзия в Ниш, настаняване в хотел Видиковац за една нощувка със закуска и вечеря с вкл напитки и жива музика, цена: 165 лв; *21.09. - Турция - Кападокия, автобусна екскурзия, 7 дни, 5 нощувки със закуски и вечери, цена: 494 лв. на човек за записване до 31.03.

Хотели в България

Бутиков Хотел & SPA Лъки Лайт
Продължителност:

Програма
Във Велинград се лекуват и почиват над 300 000 български и чуждестранни граждани и туристи. Рядко се среща такова благоприятно съчетание на балнеологични и климатични фактори, каквото има във Велинград. Това съчетание дава възможност да се лекуват с успех много заболявания. Велинград е разположен в западната част на Чепинската котловина, в близост до условно приетата граница между Родопите и Рила. Въздухът е чист и прозрачен.

Бутиков Хотел & SPA Лъки Лайт е наследник на добре познатия четиризвезден SPA Хотел Лайт Велинград. Разположен на тиха и спокойна улица близо до центъра на града, хотелът се утвърди, сред най-реномираните и луксозни места за отдих в областта.
Идеален, както за семейна почивка, така и за фирмено събитие или парти, Бутиков Хотел &SPA Лъки Лайт отговаря напълно на изискванията за 4 звезди, със своето перфектно обслужване и уютна атмосфера.