• 24.02. - Еднодневна екскурзия до ОДРИН, за разходка и шопинг - пакетна цена 55 лв на човек, отпътуване от София, Бухово и Средногорие.*23.02. - ОДРИН, двудневна екскурзия, 1 нощувка със закуска в хотел в центъра на града, близо до пешеходната търговска улица и джамията Селимие - пакетна цена: 135 лв на човек. *ТРЕТИ МАРТ в Куршумлийска баня, две нощувки със закуски, една стандартна вечеря и една празнична, 02.03.-04.03.2024 год.; пакетна цена 459 лв на човек в двойна стая. *09.03. - САНДАНСКИ, отново в хотел Спартак 4зв, нощувка със закуска и вечеря в ресторанта на хотела; ограничени места.*23.03.- Първа пролет - УИКЕНД в етно село Стара планина, нощувка със закуска и вечеря с музика и настроение, пакетна цена за един човек от 175 лв при отпътуване от София.

Хотели в България

Бутиков Хотел & SPA Лъки Лайт
Продължителност:

Програма
Във Велинград се лекуват и почиват над 300 000 български и чуждестранни граждани и туристи. Рядко се среща такова благоприятно съчетание на балнеологични и климатични фактори, каквото има във Велинград. Това съчетание дава възможност да се лекуват с успех много заболявания. Велинград е разположен в западната част на Чепинската котловина, в близост до условно приетата граница между Родопите и Рила. Въздухът е чист и прозрачен.

Бутиков Хотел & SPA Лъки Лайт е наследник на добре познатия четиризвезден SPA Хотел Лайт Велинград. Разположен на тиха и спокойна улица близо до центъра на града, хотелът се утвърди, сред най-реномираните и луксозни места за отдих в областта.
Идеален, както за семейна почивка, така и за фирмено събитие или парти, Бутиков Хотел &SPA Лъки Лайт отговаря напълно на изискванията за 4 звезди, със своето перфектно обслужване и уютна атмосфера.