• ДО 15.06 ОТПЪТУВАНИЯТА СЕ СЛУЧВАТ ОТ ПЛ. СТОЧНА ГАРА, ЛУКОЙЛ, ДО ЦСМП *12.08. - Сърбия, Фестивал на баницата в Бела паланка, една нощувка със закуска и вечеря в семеен хотел в Ниш, цена за един човек: 170 лв при качване от София, 190 лв на човек при качване от Самоков. *21.09. - Турция - Кападокия, автобусна екскурзия, 7 дни, 5 нощувки със закуски и вечери

Контакти

КОНТАКТИ

Адрес по регистрация и управление : 1510 София, жк Хаджи Димитър, бл.116, вх.Д

Адрес за кореспонденция и офис на ТО - 1527 София; бул. Васил Левски 128, витрина

можете да ни намерите на следните телефони 24/ 7 - 02/ 951 6181; 0889 735073

e-mail: office@atlantis-tour.comЗА НАС

Туристическа агенция "Атлантис тур" притежава регистрация за туроператорска и турагентска дейност. Ние сме  специализирани в организиране на екскурзии и почивки в България и чужбина. Фирмата предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ интереси на разнороден тип клиенти.

Туроператор "Атлантис тур" организира екскурзии в България с посещение на исторически  забележителности, паметници на културата, национални туристически обекти. На сайта ни може да намерите карта на 100 национални туристически обекта, които представляват интерес за туристи от всички националности и възрасти.

Особено внимание отделяме на посещенията на провежданите фестивали и събори във всички краища на България, където се срещат култура и история и се създава невероятна обстановка и веселие. Стремим се български и чуждестранни туристи да се докоснат до българския бит и култура, с които се гордеем и с радост ще покажем на света.