• 16.03. - Турция - Потвърдена! тридневна екскурзия в Текирда, настаняване в хотел Гранбела 4 зв, две нощувки със закуски, цена: 219 лв; *21.09. - Турция - Кападокия, автобусна екскурзия, 7 дни, 5 нощувки със закуски и вечери, цена: 494 лв. на човек за записване до 31.03.

Други градове

Да отбележим заедно празника 8-ми март в САНДАНСКИ
Маршрут: София-Мелник-Сандански-София

Продължителност: 2 дни / 1 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати:


от: 192  лв.
Програма
Цени
Важно е да знаете
Елате с нас на 11 Март в Мелник, да се насладим заедно на разнообразието от вина, произведени в региона, на майсторлъшки мезета и да се поглезим на СПА в Сандански!
Програма:
  • 11.03., събота: В 8:00 ч. - Отпътуване от София в посока Рупите. Местността Рупите, заедно с храм–паметника „Света Петка Българска”, построен през 1994 г., е част от 100-те национални туристически обекта. Ще посетим къщата на прочутата пророчица Баба Ванга, където е прекарала последните години от живота си. Свободно време за разходка в добре поддържания парк на комплекса. Отпътуване за гр. МЕЛНИК - най-малкият град в България. Известен с уникална атмосфера, със запазени възрожденски къщи и крепости и разбира се, прочути винарски изби, където можете да се насладите на известното вино, от сорта "Широка мелнишка лоза", „Мелник 55“, както и други сортове грозде отглеждани в този район. Свободно време за обяд и разходка по кълдаръмените улички до известната Кордопулова къща с прочутата си винарна– построена през 1754 г., Пашовата къща - построена през 1815 г., днес в нея се помещава Историческия музей на града и Музея на виното, където ще можете да дегустирате и да закупите от хубавото, руйно червено вино. В 15 ч. отпътуване за гр. САНДАНСКИ и настаняване в хотел Спартак**** в центъра на града. Свободно време за релакс в Спа центъра на хотела. В 20 ч. – Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.
  • 12.03., неделя: Закуска на блок-маса. Разходка в центъра и парка на Сандански; в 12 ч. отпътуване за София; пристигане след обяд.
  • Информация за настаняването:
Хотел Спартак**** в центъра на Сандански, https://spahotelspartak.com.