• 24.02. - Еднодневна екскурзия до ОДРИН, за разходка и шопинг - пакетна цена 55 лв на човек, отпътуване от София, Бухово и Средногорие.*23.02. - ОДРИН, двудневна екскурзия, 1 нощувка със закуска в хотел в центъра на града, близо до пешеходната търговска улица и джамията Селимие - пакетна цена: 135 лв на човек. *ТРЕТИ МАРТ в Куршумлийска баня, две нощувки със закуски, една стандартна вечеря и една празнична, 02.03.-04.03.2024 год.; пакетна цена 459 лв на човек в двойна стая. *09.03. - САНДАНСКИ, отново в хотел Спартак 4зв, нощувка със закуска и вечеря в ресторанта на хотела; ограничени места.*23.03.- Първа пролет - УИКЕНД в етно село Стара планина, нощувка със закуска и вечеря с музика и настроение, пакетна цена за един човек от 175 лв при отпътуване от София.

Други градове

Празничен уикенд в САНДАНСКИ
Маршрут: Средногорие-София-Рилски манастир - Сандански-Рупите-София-Средногорие

Продължителност: 2 дни / 1 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати: 09.03.2024 г.


от: 196  лв.
Програма
Цени
Важно е да знаете
Елате с нас на 09-ти март в Сандански - да се поглезим на СПА и да споделим една прекрасна вечер в ресторанта на СПА хотел Спартак!
Програма:
  • 09.03., събота: В 7:00 ч. отпътуване от Пирдоп/ Златица, 08.00 от с.Елешница/ Бухово, 08.30 ч от София пл. Сточна гара, бензиност. Лукойл; пътуваме по магистрала Струма в посока РИЛСКИ манастир. Разглеждане на един от най-значимите културни паметници в България, символ на страната, включен в Списъка на световното наследство на ЮНЕСКО. Продължаваме по маршрута към гр. САНДАНСКИ и настаняване в хотел Спартак**** в центъра на града.
Свободно време за релакс в Спа центъра на хотела.
В 19.30 ч. – Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

  • 10.03., неделя: Закуска на блок-маса.
Разходка в центъра и парка на Сандански, време за посещение на археологическия музей в града, създаден 1936 год. В 13 ч. отпътуване за местността РУПИТЕ, където има минерален извор с гореща вода. За това място пророчицата Ванга казва, че било ключът към разгадаването на древното ни минало. Местността е в подножието на Кожух планина с лековит горещ извор. Според Ванга тук е имало град, погълнат заедно с жителите му от застиналия днес вулкан Кожух планина. Посещение на черквата „Св.Петка”, построена по инициатива на Пророчицата и със средствата, дарени от българи и чужди граждани.
В следобедните часове отпътуване по обратния маршрут и пристигане в София и другите населени места вечерта.

  • Информация за настаняването:
Хотел Спартак**** се намира в центъра на гр.Сандански; пълна информация може да намерите на https://spahotelspartak.com.