• 22.05. - Източна и Западна Тракия, пет дни, 4 нощувки, пакетна цена от 475 лв на човек; *01.06. - Дойранско езеро, два дни, нощувка със закуска и вечеря, пакетна цена от 218 лв на човек.

Подари ваучер

НАПРАВЕТЕ ПОДАРЪК НА ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ !

Вижте ваучера тук : https://admin.atlantis-tour.com/images/ATLANTIS_TOUR_DOKUMENTI/c-fakepath-voucher-1-kor.png

Подаръчен ваучер- УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Подарете мечтаното пътуване!

Една практична идея да изберете подарък за рожден ден, годишнина, сватбено пътешествие…
Ваучерите за подарък са перфектно решение ,което ще изненада приятно вашите близки или приятели.
Ваучерът представлява официален документ, удостоверяващ правото на притежателя му да получи туристическа услуга, предлагана от "Атлантис тур" , съответстваща на посочената във ваучера парична стойност, или на конкретно указаната във ваучера туристическа услуга.

1.Ваучерът подарък представлява предплатена туристическа услуга с всички продукти на Туристическа Агенция "Атлантис Тур"": екскурзия, почивка или хотелско настаняване в България или чужбина.
2.Закупуването на туристическа услуга или пакет с ваучера става само след неговото предоставяне в офиса на "Атлантис Тур", при което той бива разменен за съответната услуга.
3.Необходима е предварителна заявка за избраното пътуване.
4.Върху всеки ваучер за подарък е изписан срок на валидност или конкретни дати на пътуването. След изтичане на този срок ваучерът губи своята валидност и притежателят му не може да предявява каквито и да е претенции спрямо "Атлантис тур".
5.В случай, че притежателят на ваучера избере туристическа услуга или пакет на по-висока стойност от стойността на ваучера, той може да доплати на място разликата.
6.В случай, че притежателят на ваучера избере туристическа услуга или пакет на по-ниска стойност от стойността на ваучера, той може да закупи допълнителен продукт от агенцията със стойността на остатъка от ваучера, в противен случай остатъка не се възстановява.
7.Ваучерът не може да се заменя с неговата парична равностойност.
8.Ваучерът не може да бъде преотстъпен на трети лица различни от тези изписани в самия ваучер.

9.Ваучерът се използва еднократно в оказания в него срок, ако има посочен такъв.
10.Ваучер с нарушена цялост се счита за невалиден.
11.Ваучерът не може да се преиздава.
12."Атлантис тур" не носи отговорност за изгубени ваучери.
13.При анулиране на туристическа услуга, при която е издаден ваучер за подарък, притежателя на ваучера дължи допълнителна административна неустойка в размер на 15 %, добавена към условията за анулация по сключения договор.
14.Ваучерът за подарък няма минимална и максимална стойност. Вие определяте сумата, която можете да си позволите и искате да платите, съобразно Вашия бюджет.
15.Ваучерът за подарък може да бъде закупен онлайн или в офиса на агенцията и може да бъде заплатен по банков път или в брой.
16.Туристическа Агенция "Атлантис Тур" си запазва правото да поиска от приносителя на ваучера и платежен документ за него.